fbpx

Ismerj meg minket

Fodor Solutions weboldal készítés, mert a siker egy jó honlappal kezdődik.

Történetünk

Az elmúlt tíz évben számtalan technikai újítást és módszert ismert meg a világ, ami teljesen megváltoztatta hétköznapjainkat. Egyre többen vásárolnak webshopokból, tanulnak online – az Internet és a közösségi média már a mindennapjaink részévé vált.

Ez egy új és korlátlan lehetőséget nyitott a vállalkozásoknak, hiszen az új platformoknak és online marketingnek köszönhetően, a felhasználók által szolgáltatott adatokkal keresőoptimalizálttá tehetjük a weboldalakat, vagyis az adott cég könnyebben értheti el célközönségét. 

Szolgáltatásainkkal széleskörűen szeretnénk segíteni azoknak a cégeknek és magán személyeknek, akiknek fontos a pontosság és precizitás, valamint úgy érzik, vállalkozásuk sikeréhez elengedhetetlen az online jelenlét. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távon együttműködjünk és segítsük Őket sikereik elérésében.

Haladó és modern gondolkodású csapat vagyunk, amit csinálunk, az a szenvedélyünk. Kutatjuk az új megoldásokat, hogy ügyfeleink legmerészebb elképzeléseit is meg tudjuk valósítani. Az eredményes munkához nélkülözhetetlen a fejlődés, ezért folyamatosan képezzük magunkat.

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is a Fodor Solution ügyfelei között tudhatunk, és hozzájárulhatunk céged sikereihez!

válassz minket

Miért dolgozz velünk?

Modern dizájn

Weboldalaink kinézetét úgy alakítjuk, hogy a látogatók könnyen és gyorsan megoldást találjanak problémáikra, mindezt modern környezetben.

Mobilbarát

Az általunk készített weboldalakat nem csak számítógépre, hanem mobileszközökre is optimalizáljuk, az átlátható kezelés érdekében.

SEO beállítások

Elvégezzük az alapvető technikai beállításokat, hogy a keresőmotorok (pl.: Google) könnyebben rátaláljanak az oldaladra.

Határidő

Mindig szigorúan tartjuk magunkat a határidőhöz. Ha nem készülünk el időben a munkával, ügyfeleinknek kötbért fizetünk.

Költséghatékony

Válassz kedvező csomagjaink közül, melyeket kedvedre módosíthatsz listaáraink alapján, vagy kérd egyéni árajánlatunkat.

Garancia

A honlap elkészülte után sem hagyunk magadra. Szolgáltatásainkra egy év garanciát vállalunk, teljeskörű karbantartással.

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönjük a bizalmat

5/5
"Egy olyan oldalra volt szükségünk, ami tükrözi sport klubunk jól ismert arculatát. Kikötésünk volt, hogy egyszerűen tudjuk frissíteni az oldal híreit a rengeteg friss tartalom miatt. A srácok nagyon jól megoldották kéréseinket. Csak ajánlani tudom!"
Tiszavavsári Sport Klub véleményszerző
Ó. Barna
5/5
"A munka kezdetén a weboldalamat szerettem volna elkészíttetni velük, de közben a cégem egész arculatát a Fodor Solution-re bíztam. Időhiány miatt csak online és telefonon tudtam kommunikálni Velük, de ígyis tökéletesen működött a munkafolyamat"
Roltech-Ablak Kft véleményszerző
V. Roland
5/5
"Esküvők és rendezvények lebonyolításával foglalkozom, és egy olyan honlapra volt szükségem, aminek a dizájnja a minőséget ötvözi az éjszakai élettel. Ezt a feladatot nagyon jól megoldották, ügyfeleimtől rengeteg pozitív visszajelzést kapok.
Áts DJ véleményszerző
Á.Zoltán