fbpx

Csapat az innovációért

… mert a siker egy jó honlappal kezdődik.

Az elmúlt tíz évben számtalan technikai újítást és módszert ismert meg a világ, ami teljesen megváltoztatta hétköznapjainkat. Egyre többen vásárolnak webshopokból, tanulnak online – az Internet és a közösségi média már a mindennapjaink részévé vált.

Ez egy új és korlátlan lehetőséget nyitott a vállalkozásoknak, hiszen az új platformoknak és online marketingnek köszönhetően, a felhasználók által szolgáltatott adatokkal keresőoptimalizálttá tehetjük a weboldalakat, vagyis az adott cég könnyebben értheti el célközönségét. 

Szolgáltatásainkkal széleskörűen szeretnénk segíteni azoknak a cégeknek és magán személyeknek, akiknek fontos a pontosság és precizitás, valamint úgy érzik, vállalkozásuk sikeréhez elengedhetetlen az online jelenlét. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távon együttműködjünk és segítsük Őket sikereik elérésében.

Haladó és modern gondolkodású csapat vagyunk, amit csinálunk, az a szenvedélyünk. Kutatjuk az új megoldásokat, hogy ügyfeleink legmerészebb elképzeléseit is meg tudjuk valósítani. Az eredményes munkához nélkülözhetetlen a fejlődés, ezért folyamatosan képezzük magunkat.

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is a Fodor Solution ügyfelei között tudhatunk, és hozzájárulhatunk céged sikereihez!

Miért dolgozz velünk?

Modern dizájn

Weboldalaink kinézetét úgy alakítjuk, hogy a látogatók könnyen és gyorsan megoldást találjanak problémáikra, mindezt modern környezetben.

Mobilbarát

Az általunk készített weboldalakat nem csak számítógépre, hanem mobileszközökre is optimalizáljuk, az átlátható kezelés érdekében.

SEO beállítások

Elvégezzük az alapvető technikai beállításokat, hogy a keresőmotorok (pl.: Google) könnyebben rátaláljanak az oldaladra.

Határidő

Mindig szigorúan tartjuk magunkat a határidőhöz. Ha nem készülünk el időben a munkával, ügyfeleinknek kötbért fizetünk.

Költséghatékony

Válassz kedvező csomagjaink közül, melyeket kedvedre módosíthatsz listaáraink alapján, vagy kérd egyéni árajánlatunkat.

Garancia

A honlap elkészülte után sem hagyunk magadra. Szolgáltatásainkra egy év garanciát vállalunk, teljeskörű karbantartással.

Megoldásaink

Köszönjük a bizalmat!