fbpx

FODORsolutions.

GY.I.K.

Választhatsz fix csomagajánlataink közül, ebben az esetben az itt feltüntetett árak érvényesek. Lehetőséged van egyedi árajánlatot is kérni tőlünk az árajánlatkérő űrlap kitöltésével.

A konzultáció után, a megbeszéltek alapján elkészítjük szerződésed, ekkor kell kifizetned a teljes díj 30%-át. A weboldalad átadásakor pedig a fennmaradó összeget.

Egyenlőre nincs részletfizetési lehetőség. 

A domain név költségét mi álljuk, kivéve a START és START EXTRA csomagjainknál. Ha Start csomagjaink közül választasz, a domain név költsége a megrendelőt terheli.

A tárhely költségét mi álljuk, ami a partnerünk által forgalmazott Üzleti Standard csomag. START és START EXTRA csomagjainknál a tárhely költsége a megrendelőt terheli.

Partnerünket ajánljuk a Magyar Hosting Kft.-t. Minden csomagban garantált a biztonság, a gyorsaság, a 24 órás ügyfélszolgálat és a 99.9%-os elérhetőség. 

Ez nem probléma, természetesen van rá lehetőség. Ebben az esetben a tárhely és domain név költségét az általad választott szolgáltató határozza meg, így mi nem tudjuk állni a weboldalkészítés csomagajánlatainkban foglalt tárhely és domain név költségét.

START csomagjaink esetén a konzultációtól számítva 48 órán belül átadjuk a weboldalad. További csomagjainknál a megrendelő igényeitől függ a honlap elkészítési ideje, melynek tartamát a megbeszélést követően tudjuk megbecsülni. 

Az általunk készített weboldalakra egy év garanciát és teljeskörű karbantartást vállalunk. Gondoskodunk a rendszeres biztonsági mentésről, elvégezzük a frissítéseket, és fokozottan ellenőrizzük a webhely biztonsági állapotát. Technikai probléma esetén a lehető legrövidebb idő alatt újra elérhetővé tesszük az oldalad. 

A garancia nem terjed ki a weboldal tartalmának frissítésére, bővítésére. Ha szeretnéd, hogy honlapod tartalmát mi kezeljük, akkor minden megkezdett óráért  8.000 Ft munkadíjat számolunk fel.

A honlapod elkészülte után is nyugodtan fordulhatsz hozzánk, garancia nélkül is szívesen adunk tanácsot díjmentesen a már meglévő ügyfeleinknek.

Egy újonnan induló weboldalnak idő kell, hogy a találati lista élére kerüljön, de az előre jutást tudjuk segíteni keresőoptimalizálással. Ezt a folyamat felgyorsítható célzott és jól megtervezett hirdetési kampányokkal.

Az általunk készített honlapoknál elvégezzük a keresőoptimalizálás technikai beállításait és elkészítjük a meta leírást, hogy segítsük a keresőmotorok munkáját. START csomagjainknál ezt a feladatot nem tudjuk vállalni, ugyanis az oldal felépítése a Te kezedben van.

A weboldal tartalmát mint például szövegeket, képeket, videókat a megrendelőnek kell eljuttatni hozzánk, amit Mi feltöltünk az oldalra.

A kezdőtartalom feltöltéséhez szükségünk van Tőled egy bemutatkozó szövegre vagy cégtörténetre. Adhatsz leírást a szolgáltatásaidról,  termékeidről. Fotók esetén 1920 pixel széles jóminőségű képek kellenek, amelyek tükrözik vállalkozásod arculatát. Ezen felül szükség lesz a kapcsolattartási adataidra is. További tartalmak a vállalkozásod típusának függvényében változhatnak.

A szöveget Wordben vagy PDF- formátumban küldd el nekünk. A képeket .jpg vagy .png kiterjesztésben juttasd el hozzánk.

Szerzői jogok miatt csak saját fotókat vagy szabadfelhasználású lincences képeket ajánlunk használni a honlapodon. Az általad hozott képek tulajdonjogáért nem vállalunk felelősséget, amit a szerződésbe is belefoglalunk.

Ha a választott csomagod tartalmazza a képszerkesztést, vagy a megbeszélés során extraként kéred, akkor természetesen elvégezzük a képek optimalizálását. Ellenkező esetben nem változtatunk a képeken, úgy töltjük fel őket, ahogy kaptuk.

A keresőmotorok – és honlapod gyorsasága – szempontjából fontos, hogy képeid fájl mérete és felbontása megfelelő legyen. 

Igen, az általunk készített weboldalak reszponzívak, tableten és mobiltelefonon is átláthatóan böngészhetők. START csomagjaink esetében nem vállalunk felelősséget a mobil kinézetre, ugyanis ebben az esetben a megrendelő kezében van a dizájn, és ő végzi a módosításokat is.

A GDPR-ról a megrendelőnek kell gondoskodnia, nem vállalunk érte felelősséget. A bonyolult jogszabályok miatt ajánljuk, hogy az adatvédelmi tájékoztatót internetes jogásszal készíttesd el.

Természetesen igen. Ha meg szeretnéd újítani oldalad, vagy csak módosításokat szeretnél végrehajtani, fordulj hozzánk bátran!

Igen. a magyar kezelőfelületnek köszönhetően az admin felületen Te is bármikor tudod kezelni honlapod tartalmát.