fbpx

Arculattervezés

Logó, arculat, reklámanyagok

Az Internet fontos kommunikációs csatornává vált, ahol az emberek először találkozhatnak a márkáddal, ezért kellő munkát kell fektetni vállalkozásod kinézetébe. Egy cég életében – legyen az egyéni vállalkozás vagy többezer főt foglalkoztató multi -, a munka az arculattervezéssel kezdődik. Kiemelten fontos az arculat megtervezése, ugyanis az ügyfeleid ez alapján fogják beazonosítani a márkádat. 

 

Egy jó weboldal gyors, reszponzív és marketing szempontból biztos lábakon áll, de a vevők a külső megjelenéssel találkoznak elsőre. Ezért fontos, hogy a weboldalad harmonizáljon a márkáddal, felismerhető jegyei legyenek, ami bizalmat ébreszt ügyfeleidben. 

Tervezünk...

Logót

Egyedi logó, melyet teljesen a márkádhoz igazítunk elképzeléseid szerint. A munka végeztével tiéd a tipográfia, a színkódok és a licenc.

Arculatot

Tartalmazza a logót, névjegykártyát, levélpapírt, színeket, tipográfiát. Kérheted a weboldalad és közösségi felületeid arculatának megtervezését is.

Reklámanyagokat

Elkészítjük marketing kampányaidhoz, hirdetéseidhez tartozó képeidet, flyereidet online felületekre mint pl. Facebook, Instragram.

Referencia

Arculattervezés

Arculattervezés szolgáltatásunk esetén mindig egyéni árajánlatot adunk!